Η Αλεξία Αναστασίου απαντά στο ThemaOnline αν τελικά ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 3

Η Αλεξία Αναστασίου απαντά στο ThemaOnline αν τελικά ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 3

Η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου και ραδιοφωνική παραγωγός δέχθηκε πρόταση για το Survivor 3. Τι απάντησε στους ιθύνοντες;

Η Αλεξία Αναστασίου είναι γνωστό ότι είναι φοβερά αθλητικός τύπος, αφού η μεγάλη της αγάπη δεν είναι άλλη από την Zumba.

Η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου δέχτηκε πρόταση από το Survivor 3 για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για το reality επιβίωσης.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στο ThemaOnline εξήγησε ότι αναμένει την απάντηση από την Ελλάδα μέσα Δεκεμβρίου και τότε θα γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι σχετικά με την συμμετοχή της στο Survivor 3.

Σε σχετικό μας ερώτημα με το κατά πόσο είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικογένειά της και τους δύο της γιους και να ταξιδέψει μίλια μακριά, μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, για 4-5 μήνες, η Αλεξία Αναστασίου έσκασε στα γέλια.

«Σιγά μην κάτσω έναν χρόνο» δήλωσε η Αλεξία Αναστασίου με το γνωστό της χιούμορ, αφού θα διαγωνίζεται με αθλητές και νεαρότερους σε ηλικία, οπόταν πιστεύει ότι δεν πρόκειται να μείνει ως το τέλος.

Πάντως ο ενθουσιασμός της για τη νέα πρόκληση που της κτύπησε την πόρτα δείχνει ότι η Αλεξία Αναστασίου είναι έσω ετοιμη για τον Άγιο Δομίνικο.  

Δείτε μερικές φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που δείχνουν πόσο πολύ αγαπά τον αθλητισμό η Αλεξία Αναστασίου: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE